Naar de website van Dré Design

 

 

Erkend Hypotheek Adviseur EFA-logo

Hans Lemmink

mobiel
06 54 79 64 95

email

bezoekadres
Voorstraat 43
1931 AH Egmond aan Zee

postadres
Julianaweg 15
1934 CD Egmond aan den Hoef

Naar Lemmink Finance op Facebook Naar Lemmink Finance op LinkedIn Naar Lemmink Finance op Twitter Naar Lemmink Finance op Instagram

Reviews Lemmink Finance
klik hier>>

Hoe doet
Lemmink Finance dat?

Tijdens een persoonlijk advies gesprek op kantoor of bij u thuis inventariseren wij uw financiële situatie, wensen en doelen. Na een grondige analyse van deze gegevens brengen wij een advies uit.

Het advies gesprek bestaat uit:

Inventarisatie
Tijdens de inventarisatie worden onder andere de volgende zaken met u doorgenomen:

  • Uw huidige en gewenste situatie
  • Uw toekomstige wensen en (gezins)doelstellingen
  • Uw vermogenspositie
  • Uw huidige pensioenopbouw
  • Uw hypotheek in geval van een eigen woning
  • Relevante regelingen van uw werkgever
  • Fiscale regelingen en aspecten

Analyse
Wij maken een analyse van de door u aangeleverde gegevens. Het is daarom belangrijk dat u ons juist en volledig informeert. Op die manier voorkomt u bijvoorbeeld dat u onder- of oververzekerd bent of dat u voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Advies
Aan de hand van de informatie die u heeft gegeven stellen wij een advies op. Als het advies leidt tot een productadvies zullen we u informeren over de kenmerken van het product. Ook het kostenaspect zal uitgebreid met u worden besproken eventueel aan de hand van een gepersonaliseerd kostenoverzicht. Wanneer u tevreden bent over het advies, dan zullen wij de aanvraagformulieren verzorgen en het product voor u aanvragen.

Wij zijn adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde verzekeringsmaatschappijen of banken. einde artikel

Wat doet Lemmink Finance? lees verder>>

Hoe doet Lemmink Finance dat?